Despre Noi

Povestea Noastră

Restaurantul “La Teu” este în inima Bucureștiului, localizat pe strada Titu Maiorescu numărul 18. Din 2017 oferim cu succes o servire de calitate. Indiferent de vârstă vă veți bucura de mâncarea noastră și de o servire prietenoasă. Vom încerca să ne asigurăm de asta!

Avem mai mult de 50 de scaune în restaurant și pe timpul verii, terasa noastră dispune de peste 60 locuri. Meniul nostru conține feluri de mâncare în mare parte românești, dar avem și internaționale și, de asemenea, unele specialități turcești. Este singurul loc din oraș care servește o limonadă delicioasă de-a lungul întregului an.

Micul dejun, prânzul sau cina, cafeaua, tortul sau înghețata, berea rece și cocktail-urile noastre vă așteaptă la noi. Obiectivul nostru este de a încerca să va facem vizita cât mai placută. Așa că ori de câte ori vă aflați în zonă vă așteptam în terasă!

image

Vă oferim

image

Mâncare delicioasă

Aici vă puteți bucura de o masă delicioasă, gătită rapid şi sănătos, cu produse proaspete și 100% naturale.

image

Interior Prietenos

Interiorul acestui restaurant ce este amenajat cu mult gust, are o ambianță placută atât pentru mese festive cât și pentru o seară romantică în doi.

image

Terasă Relaxantă

Vă asteaptăm la terasă într-o ambianță intimă și elegantă, cu un meniu tradițional și internațional.

Fă o rezervare La Teu

Sună la: 0723 642 022

Clienți Fericiți