logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US
Top

Despre Noi

 / Despre Noi

Despre Noi

Restaurantul “la Teu” este în inima Bucurestiului, localizat pe strada Titu Maiorescu numarul 18. Din 2017 oferim cu succes o servire de calitate.
Indiferent de vârstă vă veți bucura de mâncarea noastră și de o servire prietenoasă. Vom încerca să ne asigurăm de asta!
Avem mai mult de 50 de scaune în restaurant și pe timpul verii, terasa noastră dispune de peste 60 locuri.
Meniul nostru contine feluri de mâncare în mare parte românești, dar avem si internaționale și, de asemenea, unele specialități turcești.
Este singurul loc din oraș care servește o limonada delicioasă de-a lungul intregului an.
Micul dejun, prânzul sau cina, cafeaua, tortul sau inghețata, berea rece și cocktail-urile noastre vă așteaptă la noi. Obiectivul nostru este de a încerca să va facem vizita cat mai placută.

Așa că ori de câte ori vă aflați în zona va asteptam in terasa !

MANCARE DELICIOASA

Aici vă puteți bucura de o masă delicioasă, gătită rapid şi sănătos, cu produse proaspete si 100% naturale.

INTERIOR PRIETENOS

Interiorul acestui restaurant ce este amenajat cu mult gust, are o ambianta placuta atat pentru mese festive cat si pentru o seara romantica in doi.

TERASA RELAXANTA

Va asteaptam la terasa intr-o ambianta intima si eleganta, cu un meniu traditional si international.

q

HAPPY CUSTOMERS

GARANTAM PROSPETIMEA INGREDIENTELOR

Gatim zilnic pentru tine, proaspat, gustos si sanatos. In fiecare dimineata facem piata pentru a avea mereu ingrediente proaspete, folosim doar mirodenii naturale, fara aditivi alimentari sau potentiatori de aroma.Iti oferim preparate traditionale romanesti, dar si din bucataria internationala. Meniul este bogat si variat, diferit de la o zi la cealalta si il poti urmari pe site-ul nostru dar si pe Facebook.

p